Всяка сутрин нежно се събуждам
придружен от слънчевия лъч,
по стаята тихо се разхожда
аромат на мед от златни сърчица.
И прегръщам аз дълбоко
аромата вдишвам леко
със протегната ръка
и усещам как те няма,
и се връщам в съня.
© Рейхан Ферад Все права защищены