Jan 19, 2015, 5:52 PM

Споменът 

  Poetry
395 0 0

Всяка сутрин нежно се събуждам

придружен от слънчевия лъч,

по стаята тихо се разхожда

аромат на мед от златни сърчица.

И прегръщам аз дълбоко

аромата вдишвам леко

със протегната ръка

и усещам как те няма,

и се връщам в съня.

 

© Рейхан Ферад All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??