17 июл. 2009 г., 03:36

Спомни си 

  Поэзия » Любовная
756 0 6

Спомни си за добрите времена,

когато млади, влюбени горяхме,

изпълнени с копнеж, без суета

ний през света усмихнати вървяхме.

Спомни си за онези времена,

за неродената ни рожба си спомни,

за мъничкия ни уютен свят,

готов съдбите ни  да подслони.

Спомни си и с усмивка и с печал -

в очите ми със нежност погледни,

сълзите ми сбери във топла  длан

и за самотни дни ги запази.

Умора, самота, ненужен фарс

живота ни изпълват безвъзвратно -

от мисли не заспиваме в нощта

и борим се със времето превратно.

Не ме оставяй тази нощ сама

с разбитото ми страдащо сърце,

не виждаш ли, ранена любовта

завръща се отново да ни събере.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??