Спомняш ли си цветовете на дъгата?
Спомняш ли си общите мечти?
Как с пръст сочеше Луната
и върху нея русиваше моите черти...
Спомняш ли си звездното небе?
Спомняш ли си миговете наши?
Как прегръщаше ме с двете си ръце
и как тези мигове превърнаха се във Ваши...
© Доби Константинова Все права защищены