13.04.2006 г., 20:20 ч.

Спомняш ли си 

  Поезия
612 0 1

Спомняш ли си цветовете на дъгата?

Спомняш ли си общите мечти?

Как с пръст сочеше Луната

и върху нея русиваше моите черти...

 

Спомняш ли си звездното небе?

Спомняш ли си миговете наши?

Как прегръщаше ме с двете си ръце

и как тези мигове превърнаха се във Ваши...

 

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно!Много тъжно,но с перфектно изпълнение!
Предложения
: ??:??