17 сент. 2008 г., 20:17

Спонтанно... 

  Поэзия » Любовная
1099 0 33

 

 

            Спонтанно....

 

 

На пет минути беше от страстта

и тридесет стотинки за бензина.

През три пресечки спеше Любовта!...

Не я събуди... Просто я подмина...

 

Готова беше целия паваж

до мен със нокти да изровиш!

Разбирам, сбъдналия се мираж

едва ли някога ще го повториш...

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??