20 дек. 2011 г., 11:07

Спорове 

  Поэзия » Любовная
460 0 5

Спорове

В домашната сцена нараства волтажа...
Чернеят от злобата гневни очи..
Аз спорове жалки пред вас ще покажа.
Най-често защото за тях си мълчим…

Какъв им е спорът, те даже забравят.
А спорят жестоко, защото са в спор…
Те свойто достойнство в пепел оставят...
На битката после ще правят разбор…

Те като петлите до кърви се бият.
Те късат парчета от чуждата плът.
Докато честта си в това  не убият.
Доде не загубят обратния  път…

И тъй - наранени, оплюти и жалки,
те смачкват фасона на любовта…
Убиват голямото в спорове малки...
Защо ли е толкова глупав света?!…

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??