30 мар. 2017 г., 23:31  

Спри,Обичам те 

  Поэзия » Любовная
2456 4 16

 Спри, Обичам те

 

Спри, Обичам те! Не си отивай!

Не тръгвай, просто остани.

Ти мойте грешки, моля те, прости,

защото човешко е да се греши. 

Не тръгвай, усмихни се и замълчи,

прегърни ме и ме докосни.

Почуствай ме, сърцето ми тупти,

за теб то скача,пипни го, остани!

Погледни искрата в мойте очи,

усмихни се и ме целуни.

Не мисли за друг, а остани,

виж лицето ми и го докосни.

Почуствай Любовта ми и говори,

сега говори с усмивка и мисли.

Какво е важно за теб разбери,

дали в живота ти са важните пари?

Или да бъдеш щастлива с мен, дали

ти ме харесваш, симпатичен съм, нали.

Казваш умен съм бил, талантлив дори,

казваш го и ме гледаш в очи!

Спри, Обичам те. Просто остани!

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??