16 янв. 2015 г., 21:15

Сребърно момиче 

  Поэзия » Любовная
406 0 0

 

         Сребърно момиче

 

Сребърно момиче,

ухаеща на мед

от лайка и липа.

Сребърно момиче,

с цвят на есен

с душа на пролетни цветя.

Сребърно момиче,

слънцето засенчва

с усмивка лъчезарна.

Сребърно момиче,

с поглед ме потапя

силна и невинна.

Сребърно момиче,

с дъх на красота

Ти си истинска жена...

© Рейхан Ферад Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??