16.01.2015 г., 21:15 ч.

Сребърно момиче 

  Поезия » Любовна
384 0 0

 

         Сребърно момиче

 

Сребърно момиче,

ухаеща на мед

от лайка и липа.

Сребърно момиче,

с цвят на есен

с душа на пролетни цветя.

Сребърно момиче,

слънцето засенчва

с усмивка лъчезарна.

Сребърно момиче,

с поглед ме потапя

силна и невинна.

Сребърно момиче,

с дъх на красота

Ти си истинска жена...

© Рейхан Ферад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??