16 мая 2007 г., 10:39  

СРЕДНОЩНА 

  Поэзия
1025 0 23

Среднощна съм - за утрото не мисля.
Със совите... по тъмно преговарям.
И виждам как луни звездите раждат.
От изгрева... очите си затварям.
Среднощна съм, а колко съм проклета.
Та бялото нима да не е черно?
Пропих дори (какво като повръщам?)
Превърнах всичко дневно във вечерно.
Среднощна съм - дори не ми и пука.
От гордост се научих на пълзене.
Подушва ме кварталната ни кучка,
съвсем ми ходи стойка - "На колЕне"
Среднощна съм, а май съм и безлична.
Остана само свещ да си припалвам.
 Душата ми - съвсем шизофренична.

 

Аз... не със теб... със луди разговарям!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??