19 мар. 2016 г., 18:11

Среща 

  Поэзия
257 0 0

Минута след минута

сърцето предизвиква

вълнение безкрайно

в очакване на бърза стъпка.

Секунда след секунда

усещам лекия дъждец

край бутната спирка

търся нежния поглед.

Ето идва, тъй различна!

Емоция смирена-магия

изпълва всяка романтика

и на въглен изпича любовта.

Уж умира земна мисия

да обичам безусловно –жаден

чакам нейната усмивка.

Ала първата усмивка

бележи наслада вечна

дарява съдбовния миг

към рая небесно красив!

© Владимир Божилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??