Минута след минута
сърцето предизвиква
вълнение безкрайно
в очакване на бърза стъпка.
Секунда след секунда
усещам лекия дъждец
край бутната спирка
търся нежния поглед.
Ето идва, тъй различна!
Емоция смирена-магия
изпълва всяка романтика
и на въглен изпича любовта.
Уж умира земна мисия
да обичам безусловно –жаден
чакам нейната усмивка.
Ала първата усмивка
бележи наслада вечна
дарява съдбовния миг
към рая небесно красив!
© Владимир Божилов Всички права запазени