2 нояб. 2009 г., 01:43

Стара любов 

  Поэзия
1213 0 12

СТАРА ЛЮБОВ

 

 

Стара любов...

като старото вино опива...

Стара любов...

Тя остава завинаги стара...

затова,

защото не си и отива...

А остава у нас...

недокосната от изневяра...

Стара любов...

Тя е стара след първата стъпка....

Стара любов,

като старото злато е ценна...

Стара любов -

тя е вечната, истинска тръпка...

И остава такава

в сърцето докрай,

неизменно...

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??