30 июн. 2020 г., 08:01  

Старият клошар 2 

  Поэзия » Гражданская
455 0 1

Изоставен от обществото и властта,

той вижда деня си последен.

Не, не мога да ви простя,

"лидери", че оставихте го беден.

 

Не знаете що е нищета,

че в лимузини пътувате,

несправедливо устроен е света,

а вие за човека даже не тъгувате.

 

Поне ще се зачервите ли от срам -

не виждате ли, че човек умира!? -

по-големи циници аз не знам,

че гоните отново келепира!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??