Изоставен от обществото и властта,
той вижда деня си последен.
Не, не мога да ви простя,
"лидери", че оставихте го беден.
Не знаете що е нищета,
че в лимузини пътувате,
несправедливо устроен е света,
а вие за човека даже не тъгувате.
Поне ще се зачервите ли от срам -
не виждате ли, че човек умира!? -
по-големи циници аз не знам,
че гоните отново келепира!
© Георги All rights reserved.