19 сент. 2008 г., 17:59

Стая за секс... 

  Поэзия » Любовная
1681 0 43

 

 

 

 

                Стая за секс

 

 

Ще влезеш плахо... Предната врата...

А аз отзад... Със калните обувки...

И маските, прикриващи страстта,

ще скъсаме без повече преструвки...

 

 

И Съвестта и лепкавата кал

след туй ще ги изстържа на хартия,

и мръсния пакет без капка жал

в контейнера с отпадъци ще скрия...

 

 

Срама ще го замажеш бързо - с грим,

замаяна в колата си, сред мрака...

Във две посоки с теб ще се стопим!...

Но стаята и утре ще ни чака...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??