„Стига”
Стига вече, уморих се от тези лъжи,
уморих се от думи и хора коварни.
Стига вече, стига с тези интриги,
уморих се да страдам за изминали чувства.
Стига вече, стига с тази любов,
стига с този фарс на лъжи и театър.
Всичко за мене вече е така излишно,
искам спокойствие и самота!
Хайде, върви си, любов,
върви и... добре дошла, самота!
© Тодор Тодоров Все права защищены