9.10.2009 г., 2:29 ч.

Стига 

  Поезия » Любовна
648 0 1

„Стига”

 

Стига вече, уморих се от тези лъжи,

уморих се от думи и хора коварни.

Стига вече, стига с тези интриги,

уморих се да страдам за изминали чувства.

Стига вече, стига с тази любов,

стига с този фарс  на лъжи и театър.

Всичко за мене вече е така излишно,

искам спокойствие и самота!

Хайде, върви си, любов,

                                               върви и... добре дошла, самота!

© Тодор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??