Нали си обещах.
Стига вече.
Не искам всичко да се повтаря.
Ти ми харесваш
като всеки следващ,
после ми втръсваш отчайващо.
Стига вече в мен са влюбвали
женени мъже, с добри съпруги.
Не искам да харесвам зрелите,
а все по тях ума си губя.
Стига вече - нали си обещах
място в рая отдавна за мене няма.
Виж. Дяволът си ме чака весело,
не знае какво ще стане.
Влизай, в казана, нарежда хитрецът
и потрива доволно пръсти. Затварям очи.
И чакам сърцето да ми се пръсне...
Но дяволът -
взе, че се се влюби.
Стига вече. Не искам да съм съпруга.
Жива съм в ада,
но не ми е отчайващо скучно.
Всичко е разрешено,
дори да спя със мъжа ти.
© Наталия Божилова Все права защищены
женени мъже, с добри съпруги.
Не искам да харесвам зрелите,
а все по тях ума си губя."
!!!