Dec 20, 2007, 11:49 AM

Стига вече - дяволе 

  Poetry » Love
825 0 7

Нали си обещах.

Стига вече.

Не искам всичко да се повтаря.

Ти ми харесваш

 като всеки следващ,

после ми втръсваш отчайващо.

Стига вече в мен са влюбвали

женени мъже, с добри съпруги.

Не искам да харесвам зрелите,

 а все по тях ума си губя.

Стига вече -  нали си обещах

място в рая отдавна за мене няма.

Виж. Дяволът си ме чака весело,

 не знае  какво  ще стане.

Влизай, в казана, нарежда хитрецът

 и потрива доволно пръсти.  Затварям очи. 

И  чакам  сърцето да ми се пръсне...

Но  дяволът - 

 взе, че се  се влюби.

Стига вече. Не искам да съм съпруга.

Жива съм в ада,

но не ми е отчайващо скучно.

Всичко е разрешено,

дори да спя със мъжа ти.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??