Стихчета
Много обичам да чета,
сутрин рано, късно вечерта.
Кога в радост, понякога в тъга,
с чаша вино мойте стихчета чета.
Те са, мойте са, стиховете са част от мен,
чета си ги в ден на празник и ден обикновен.
Някой тъжни са, други мили и нежни са за жена,
всички те извират от сърце, дълбоко от моята душа.
Някой ги харесват добрите хора, някой други може би,
всеки човек има мнение и усет в поезията и римите, нали!
Аз ги подарявам, те са част от моя живот, нещичко от мен
с тях събуждам се и лягам , мои са, една сбъдната мечта!
© Валентин Миленов Все права защищены