Nov 16, 2021, 8:28 PM

Стихчета 

  Poetry » Humour, Phylosophy
931 0 2

                                        Стихчета

 

 

 

 

Много обичам да чета,

сутрин рано, късно вечерта.

Кога в радост, понякога в тъга,

с чаша вино мойте стихчета чета.

 

Те са, мойте са, стиховете са част от мен,

чета си ги в ден на празник и ден обикновен.

Някой тъжни са, други мили и нежни са за жена,

всички те извират от сърце, дълбоко от моята душа.

 

Някой ги харесват добрите хора, някой други може би,

всеки човек има мнение и усет в поезията и римите, нали!

Аз ги подарявам, те са част от моя живот, нещичко от мен

с тях събуждам се и лягам , мои са, една сбъдната мечта!

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??