15 янв. 2012 г., 08:56

Стихия 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

СТИХИЯ

Ръце протягаш и ме прегръщаш.
Спомен забравен в мене връщаш.
С поглед нежен ти ме галиш.
Угаснал огън в мене палиш.

Внимавай и недей да ме вини,
ако в този огън изгориш.
Подвластен на изгарящ плам,
отдавам се без капка срам.

Отнасяш ме с твойта сласт:
бушуващо море от дива страст.
Заливат ме вълни горещи.
А после цунами и още нещо...

Колко ли е тляла тази жар?
За да избухне в такъв пожар.
Какво ми струваше, за да открия,
че ти не си жена - ти си стихия.


    Tеодор Т. Николов

© Теодор Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??