17 сент. 2008 г., 12:03

стиховце 

  Поэзия
702 0 2

Дали главата те боли

Или боли те веч душата

Или снощи попрепи

И тръгна да поучаваш пак тълпата

 

Дали от туй че никой не те слуша

Или  пък че сам се слушаш ти

Ми иде устата ти с моята да запуша

И знам от  туй най ще те заболи

© Калина Градинарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??