Дали главата те боли
Или боли те веч душата
Или снощи попрепи
И тръгна да поучаваш пак тълпата
Дали от туй че никой не те слуша
Или пък че сам се слушаш ти
Ми иде устата ти с моята да запуша
И знам от туй най ще те заболи
© Калина Градинарова All rights reserved.