30 дек. 2020 г., 20:09  

...сто години ще спя... Вероятно – навеки 

  Поэзия » Гражданская
231 9 23

Тези принцове, вечно воюващи с вируси,
тези тролове –  само наужким джуджета,
златна рибка, мутирала, плува из вира си,
зла царица и нова, веганска диета.

И разбойници няма, нали – демокрация
и да има, на трона са седнали  –  всички,
а принцесите –  LGBT, популация,
щом Снежанка се мерне –  потриват ръчички.

Ще потърся магьосник  – в гори неизбродени,
та дано ми помогне. Задача нелека.
Но си знам – от вретеното остро избодена,
сто години ще спя... Вероятно – навеки.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??