20 июл. 2007 г., 23:18

Стой си в огъня 

  Поэзия
502 0 0
Ти си огнена искрица,
стой си в огъня на топло,
мен лекичко ще изгориш,
ти изстинала ще умреш...

Ти си голяма красавица
звезден прах си, не бива
да станеш на пепел, не
изхвръквай от огъня...

Ти се пази, ако трябва
аз ще стана пеперуда,
заслепен от огнения блясък
в смъртоносен танц в теб
                 ще падна...

© Любовник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??