20.07.2007 г., 23:18 ч.

Стой си в огъня 

  Поезия
497 0 0
Ти си огнена искрица,
стой си в огъня на топло,
мен лекичко ще изгориш,
ти изстинала ще умреш...

Ти си голяма красавица
звезден прах си, не бива
да станеш на пепел, не
изхвръквай от огъня...

Ти се пази, ако трябва
аз ще стана пеперуда,
заслепен от огнения блясък
в смъртоносен танц в теб
                 ще падна...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??