12 мар. 2014 г., 00:47

Стон 

  Поэзия » Любовная
615 1 4

 

 

Излишни са думите, тежат,

онемяха дори и очите,

да целуваме вече е грях,

да се срещаме - още далече.

 

Почернели от болка тела

се прегърбиха без остатък,

сляпа беше дори и нощта,

оцеляла след поредния крясък.

 

И душата мълчи в полустих,

а ръцете ми - дяволски нежни,

тайно своя къделя предат -

да те стоплят, когато те срещна.

 

 

© Жулиета Великова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??