2 июн. 2007 г., 00:28

Стотици рози  

  Поэзия
717 0 25
Стотици рози сложих по леглото,
угасена е свещта
и ръце по тялото ми лазят,
като работливи мравчици сега -
ненаситни, забързани, нежни -
оставят следи от неистова страст.
Тиха музика се лее,
като елексир за душите
и шепне слова за любов,
а ние с теб мълчиме,
страстта ни бушува в гърдите.
Трепетно сърцата ни притупват,
очакват горещия развой -
на сливане на две тела
и две сърца да затуптят в едно,
и две души свободни и щастливи -
една в друга да заживеят завинаги...



© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??