8 февр. 2011 г., 20:00

Страх от любовта 

  Поэзия » Любовная
642 0 0

ти ми каза "обичам те"

аз го повторих "обичам те"

хвана ме за ръка 

вече не ни дели голямата река

прегърна ме силно 

погледна ме щастливо

целуна ме тихо

заведе ме на открито 

легна на тревата

събори и мен на земята

за ръка те стиснах силно 

започна да ме целуваш щастливо 

стреснах се аз много

ударих те жестоко

станах

избягах

и отново някого оставих

но не забравих

и пак от страх избягах

не можах 

не се сдържах

и дори не се върнах

не посмях

от болка се разболях

но отдалеч ти казах 

"съжалявам" но беше от страх

© Катерина Чоклева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??