5 дек. 2008 г., 15:59

Студено ми е 

  Поэзия » Другая
1398 0 9

Студено ми е, вътре в мен вали

пореден дъжд на разочарование...

Студено ми е и боли -

вятърът се впива дълбоко в моето съзнание...

Студено ми е и ръцете ми треперят,

търсейки безпомощно топлина...

Студено е, но очите ми ще намерят

някъде в тъмното лъч светлина...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??