5.12.2008 г., 15:59 ч.

Студено ми е 

  Поезия » Друга
1399 0 9

Студено ми е, вътре в мен вали

пореден дъжд на разочарование...

Студено ми е и боли -

вятърът се впива дълбоко в моето съзнание...

Студено ми е и ръцете ми треперят,

търсейки безпомощно топлина...

Студено е, но очите ми ще намерят

някъде в тъмното лъч светлина...

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??