10 нояб. 2017 г., 08:02  

Стъпка по стъпка към тебе море! 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
507 0 1

Мой зимно-самотен пясъчен бряг!

Морето от вечност с въздишки те гали...

Ала зная, окъпан от слънце,

а не от сняг

копнееш за безгрижие лятно,

за следите от крак,

обути в сандали...

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??