Nov 10, 2017, 8:02 AM  

Стъпка по стъпка към тебе море! 

  Poetry » Love, Landscape
504 0 1

Мой зимно-самотен пясъчен бряг!

Морето от вечност с въздишки те гали...

Ала зная, окъпан от слънце,

а не от сняг

копнееш за безгрижие лятно,

за следите от крак,

обути в сандали...

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??