26 июл. 2013 г., 13:36

Стъпки 

  Поэзия
363 0 0

Самотни стъпки нижат се по плажа

и примамват вълните.

Стъпки, навървени по паважа,

зъзнат след дъжда сред колите.

Стъпки, зарити под снега,

чакат слънце, за да дойде тяхното "сега"...

Толкова страдащи от самота стъпки!

Чак ме побиват хладни тръпки!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??