26 jul 2013, 13:36

Стъпки 

  Poesía
367 0 0

Самотни стъпки нижат се по плажа

и примамват вълните.

Стъпки, навървени по паважа,

зъзнат след дъжда сред колите.

Стъпки, зарити под снега,

чакат слънце, за да дойде тяхното "сега"...

Толкова страдащи от самота стъпки!

Чак ме побиват хладни тръпки!

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??