21 нояб. 2007 г., 08:00

Суша... 

  Поэзия » Другая
565 0 7

        Суша...


Спрях да плача...
Очите ми, все още жадни,
не забелязаха сушата...
Дървото съхне...
Изсичам клоните
за огрев в студените нощи.
Губя ги един по един...
От чеповете капе клей...
В корените се заселиха дървояди.
Сега сянка не правя...
Гнездата изчезнаха...
Ала върхът все още разговаря със слънцето.
Жива съм!

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??