22 мар. 2008 г., 17:00

Свенливо желание 

  Поэзия » Другая
502 0 6
 

Бавно, лениво,

сякаш сънливо

е съзнанието ми.

 

Бързо, пенливо,

сякаш поточе игриво

е сърцето ми.

 

Бавно, лепливо,

като мъгливо е усещането ми,

че съществувам.

 

Бързо, звънливо,

понякога странно пискливо трепти

душата ми - не се преструвам.

 

Бавно, свенливо,

сякаш мързеливо

е желанието ми да се променя...

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??