Свети Валентин на вратата ни чука.
Има ли самотници тука?
Малкият Купидон, пуснат на воля,
пронизва сърцата.
Любовта днес шета на Земята.
Аромат на цветя и парфюми,
смях и прегръдки,
валентинки танцуващи в мрака..
Не е студено. В сърцето е пълно с обич.
Не е късно да победим самотата
с топла дума, ръка на приятел!
© Василка Ябанджиева Все права защищены