Ден прекрасен наближава,
ден на влюбени сърца,
този ден е 14 февруари,
най-обичан на света.
Нека всички да празнуват,
нека всички да се веселят,
защото любовта царува
над всичко живо в този свят.
На този ден обичайте се всички
и за малко забравете за бедите,
полетете като волни птички,
устремете се и следвайте мечтите.
Казвайте си повече обичам,
не е лесно, аз това го знам,
но успее ли единият да го прошепне,
две сърца завчас ще затуптят.
Всичко важно е в живота,
всичко важно е в света,
но от всичко най е важно
да запазиш любовта.
© okinaf Все права защищены
за да е жива любовта ти!
Като доста хора този празник предпочитам
всеки ден в годината да го почитам...