2.02.2011 г., 21:49 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
1327 0 1

Ден прекрасен наближава,

ден на влюбени сърца,

този ден е 14 февруари,

най-обичан на света.

 

Нека всички да празнуват,

нека всички да се веселят,

защото любовта царува

над всичко живо в този свят.

 

На този ден обичайте се всички

и за малко забравете за бедите,

полетете като волни птички,

устремете се и следвайте мечтите.

 

Казвайте си повече обичам,

не е лесно, аз това го знам,

но успее ли единият да го прошепне,

две сърца завчас ще затуптят.

 

Всичко важно е в живота,

всичко важно е в света,

но от всичко най е важно

да запазиш любовта.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма нужда от измислени дати,
    за да е жива любовта ти!
    Като доста хора този празник предпочитам
    всеки ден в годината да го почитам...
Предложения
: ??:??