15 февр. 2011 г., 09:04

Свети Валетин 

  Поэзия » Белые стихи
453 0 2

О, Валентинки, така ви наричат

и днес се разхождате важни,

в очакване да бъдете дарени

на някоя обич голяма, красива.

 

Нов празник се появи в календара,

казват на влюбените ден бил.

Но ние го знаем Трифон зарезан.

Български празник, весел, голям.

 

Но ето, че и мен ме зарази

тази модерна празнична вечер,

исках да бъдеш близо до мен,

че чак на ревност изби ме.

 

Прости, че съм може би лоша,

но празник на влюбените нали е?

А аз все още обичам те много

и искам да бъдеш до мене.

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Иване, благодаря за кокичето.
  • Прости ми, навярно съм лоша.
    Нали е на влюбени празник,
    аз слагам кокичета в коша
    със обич изпълнен по залез.

    Поздрав!
Предложения
: ??:??