17 июл. 2008 г., 14:16

Светкавично 

  Поэзия
471 0 8
Разсърди се денят.
Отдавна не е плакало небето -
и сиви облаци отвъд
набързо затъмниха светлината...
Гръм. И мълния търкули се
отсреща във житата...
Светкавично...
И демонично.
Прорязваха небето огнени стрели,
забиха се  без жал в плътта небесна.
Като че краят на земята е дошъл...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??