13 авг. 2009 г., 07:33

Светла е нощта... 

  Поэзия » Другая
814 0 27

 

 

Светла е нощта, в която

влюбени звезди летят

и без думи шепне вятър

притчи за далечен свят...

Спомени таят душите

с дъх на неувяхващ цвят.

Тази нощ във звезден ритъм

влюбени сърца туптят...

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??