15 нояб. 2004 г., 22:46

Светлима 

  Поэзия
1130 0 0

Светлима

Нека бъде светлина
вятър слънце ведрина
нека огнени лъчи
да изпълнят нашите очи

и сред хиляди звезди
да пребъдем аз и ти
ти луна си слънце аз
тъй далеч и толкоз близки

денем радост давам аз
нощем влюбени събираш
нека бъде светлина
през деня и през нощта

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??