19 авг. 2007 г., 15:53

Светлина 

  Поэзия
578 0 3
Монитора ми сякаш повече блести,
когато в ICq-то влезеш ти.
И дори и твоето мълчание
е сякаш мъничко сияние.

Дали си слънце или пък звезда,
в живота ми оставяш ти следа,
като комета във небето необятно
със тази светлина приятна.

И ако да си слънце ти,
около теб земята нек се завърти,
а бъдеш ли луната бледа,
то моя милост вечно ще те гледа.

© Николай Беков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??