19.08.2007 г., 15:53 ч.

Светлина 

  Поезия
573 0 3
Монитора ми сякаш повече блести,
когато в ICq-то влезеш ти.
И дори и твоето мълчание
е сякаш мъничко сияние.

Дали си слънце или пък звезда,
в живота ми оставяш ти следа,
като комета във небето необятно
със тази светлина приятна.

И ако да си слънце ти,
около теб земята нек се завърти,
а бъдеш ли луната бледа,
то моя милост вечно ще те гледа.

© Николай Беков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??