10 июн. 2006 г., 18:01

СВЕТОВЕ 

  Поэзия
597 0 1

СВЕТОВЕ


Целият свят се стреми нагоре
Целият свят е сит и доволен
Лица със усмивки рисувани вчера
днес още свежи - фалшива надежда


Тръгват към синьото със мътен поглед
Тръгват масите, тръгват нагоре
Витата стълба навлиза във облак
Мъглата души ги, пътят - затворен


Кой ли ще остане?
Във ръцете си със звезда
Кой ли ще разкаже?
За чумата и за съня


Всеки ден е синьо морето
Всеки ден тук вали
Винаги е синьо небето
Завинаги ще бъдем сами


Във нашия свят
Разбра ли ги някой
Теxният свят, техният свят
Техният свят, техният свят...е наш

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??